Over Salus Natura

Home Over Salus Natura

Wie ben ik?

Kelly Keupink

Mijn naam is Kelly Keupink en ik ben Orthomoleculair Therapeut.  Mijn streven is om mensen te helpen hun gezondheid zo goed mogelijk te optimaliseren door middel van gezonde voeding, eventueel aangevuld met supplementen.
Het is een feit dat een gezonde leefstijl erg belangrijk is bij het voorkomen van bepaalde ziektes, maar ook bij het verhelpen van allerlei gezondheidsklachten en verbeteren van de gezondheid en het immuunsysteem. Het opsporen van ‘de pyromaan’ is vele malen beter dan ‘het blussen van brandjes’ als het om gezondheid gaat. Tegenwoordig krijgen we overal pilletjes voor met meer bijwerkingen dan werking. Dat kan anders!

 

Toen mijn dochter werd geboren, ben ik mij gaan verdiepen in gezonde voeding. Al vrij snel had ik besloten dat ik haar geen kant en klare babyvoeding ging geven, maar alles zelf vers zou maken. Door veel te lezen en op te zoeken over voeding, leerde ik er steeds meer over. Dingen waar ik voorheen nooit bij stil had gestaan! Ik ben opleidingen gaan volgen, omdat ik graag nóg meer wilde weten. Alles wat ik geleerd heb wil ik heel graag delen met anderen.  Het verschil maken voor anderen, zoals ik deed voor mezelf en mijn dochter. En daaruit is uiteindelijk mijn praktijk ontstaan, waarin ik mensen met veel liefde help om een gezonde leefstijl te vinden die bij hun past zodat ze zich fijner en gezonder kunnen voelen.

Waarom Salus Natura?

img

Advies op maat!

Bij Salus Natura krijg je een advies dat echt specifiek op jou gericht is. Omdat ieder mens uniek is en daarmee ook zijn/haar behoeftes.

img

Voeding en leefstijl

We streven samen naar een manier van eten die binnen je leefstijl past en daardoor ook goed vol te houden is.

img

Voedingssupplementen

Soms heb je echt even een voedingssupplement nodig om je tekorten aan te vullen of om je lichaam te ondersteunen. Ik bied een hoogwaardige kwaliteit suppletie met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

img

Gediplomeerd therapeut

Ik ben een gediplomeerd therapeut, maar in dit vakgebied ben je nooit uitgeleerd. Ik volg met regelmaat trainingen, bijscholingen, masterclasses en specialisaties om mijn kennis uit te breiden.

Behaalde diploma's:

 

– Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
– Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur
– Orthomoleculaire Voedingsleer

– Farmacologie
– Medische Basiskennis
– EMB-therapeut