EMB-traject

home EMB-traject

 

 

Een snelle manier om VEEL informatie te verkrijgen!

Zodra we een afspraak hebben ingepland, ontvang je via de mail een bevestiging van de afspraak en de intakeformulieren. Deze kun je online invullen en komen dan ook weer digitaal bij mij terug. Aan de hand van deze formulieren gaan we tijdens het intakegesprek een uitgebreid beeld schetsen van jouw klachten en wensen, waarna ik door middel van een vingerprikje een paar druppels bloed opvang in een buisje. Dit buisje wordt opgestuurd naar een gespecialiseerd lab en van hun ontvang ik dan een bloedanalyse. Hierbij schrijf ik een uitgebreid plan van aanpak, welke we bespreken tijdens het tweede consult. Eventueel kunnen er, indien nodig, nog aanpassingen gedaan worden om het behandeladvies zo uitvoerbaar mogelijk te maken. Het is namelijk van groot belang dat het voor jou haalbaar is om plan van aanpak ook echt te gaan opvolgen en dat jij je er goed bij voelt.

 

Wat krijg je:

Klachtenbeeldregistratie via de mail
Intakegesprek waarin we je klachtenbeeld en wensen uitgebreid bespreken en er bloed wordt afgenomen
Bloedanalyse door een gespecialiseerd lab
Uitgewerkt plan van aanpak, inclusief eventueel suppletieadvies n.a.v. de uitslag en jouw klachtenbeeld
Bespreken van de uitslag en het behandeladvies tijdens het tweede consult
Een derde consult om de voortgang te bespreken, eventuele knelpunten te tackelen en waar nodig aanpassingen of toevoegingen te doen in het behandeladvies.
Altijd mogelijkheid tot contact tussendoor via whatsapp of mail.

 

*Het bedrag voor een EMB-test is inclusief kosten voor testmateriaal, verzenden en verwerkingstijd door een gespecialiseerd lab.

 

**Consulten zijn exclusief kosten voor eventueel geadviseerde supplementen. Het wel of niet nemen van supplementen is een eigen keuze, maar deze kan wel invloed hebben op de effectiviteit van het behandeltraject. Supplementen zijn met korting via of bij mij te bestellen, maar worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering.