Intakegesprek

home Intakegesprek

Intakegesprek (75-90 min.)

Zodra we een afspraak hebben ingepland, ontvang je via de mail een bevestiging van de afspraak en een klachtenbeeldregistratie. Deze kun je online invullen en komen dan ook weer digitaal bij mij terug. Aan de hand van deze formulieren gaan we tijdens het intakegesprek  een uitgebreid beeld schetsen van jouw klachten en wensen, waarna ik een behandeladvies voor je maak. Deze bespreken we in het volgende consult. We kunnen eventueel nog dingen aanpassen indien nodig, want het is vooral erg belangrijk dat jij je goed voelt bij het plan; jij bent uiteindelijk degene die ermee aan de slag moet.

 

Wat krijg je:

Klachtenbeeldregistratie via de mail
Intakegesprek waarin we je klachten en wensen bespreken
Altijd mogelijkheid voor contact tussendoor

 

*Consulten zijn exclusief kosten voor eventueel geadviseerde supplementen. Het wel of niet nemen van supplementen is een eigen keuze, maar deze kan wel invloed hebben op de effectiviteit van het behandeltraject. Supplementen zijn met korting bij mij te bestellen, maar worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering.

**Tijdens het intakegesprek kan altijd besloten worden toch voor het EMB-traject te gaan, met de daarbij bijhorende pakketprijs